Bel ons direct:
0299-321984 / 06-53809593

Winkelwagen 0 Artikel(en), €0,00
Last van spinnen?

Zelfs een keurig onderhouden huis telt maar liefst 1.000 spinnen per jaar!

Last van spinnen?
Knaagdieren overlast?

Bestrijding van ongedierte, Knaagdieren, muizen en ratten

Knaagdieren overlast?
Wespenbestrijding

Voor een professionele wespenbestrijder moet u bij OGB Volendam zijn

Wespenbestrijding
Uw huis of pand spinvrij?

OGB's spinnenman komt langs voor een effectieve behandeling

Uw huis of pand spinvrij?
Muizenbestrijding

Muizen in huis betekent overlast. Een probleem dat acuut en op de juiste manier aangepakt moet worden.

Muizenbestrijding
Wespenservice

Mocht het wespennest in hetzelfde jaar op dezelfde plaats weer terugkomen dan komen de medewerkers van OGB-Volendam het nest gratis opnieuw verwijderen.

Wespenservice
De Spinnenman

Ook u helpen we graag van uw spinnenprobleem af!

De Spinnenman

Heeft u last van ongedierte of wilt u advies?

Bestel hier uw
bestrijdingsmiddelen

Direct naar de webshop

Wat is ongedierte bestrijding?

Wat wij bestrijden:

U kunt terecht voor het bestrijden van allerlei soorten ongedierte; Spinnen, wespen, ratten, muizen etc. Via onze zoekmachine vindt u in enkele eenvoudige stappen het soort ongedierte, waar u last van heeft.

Het bestrijden van ongedierte bestaat niet alleen uit het verdelgen van ongedierte. Minstens net zo belangrijk is het voorkomen dat er weer een plaag ontstaat. Er zijn drie aandachtsdimensies om als grondige ongediertebestrijder te kunnen werken:

Preventie - Wering - Bestrijding

 

Juiste aanpak

OGB Nederland komt pas in actie, wanneer duidelijk is om welk soort ongedierte, op welke locatie het gaat. Het begint bij het herkennen van het ongedierte. Een onjuiste determinatie lijdt tot verkeerde inschattingen en vervolgens foutieve handelingen. Een gehele aanpak tot bestrijding kan zo volledig falen met een ontevreden klant als gevolg.

Ongediertebestrijding

Wat is eigenlijk ongediertebestrijding?

Als bestrijdingstechnici spreken wij over 'plaagdieren'. Vroeger, en in de volksmond, werd en wordt er gesproken over ongedierte.  
Een rat, die als huisdier wordt gehouden is geen ongedierte, maar als deze losbreekt, zich gaat voortplanten en zich gaat verspreiden, opeens wel. Een bij of wesp in de tuin is geen ongedierte, maar komen er honderden binnen in een gebouw of woning ineens wel. Een dier wordt dus pas ongedierte op het moment dat er overlast door ontstaat.

Voor een goede en grondige bestrijding van ongedierte is kennis van zaken nodig; over welke beestjes gaat het, waar zitten ze, hoe moet een ongediertebestrijding uitgevoerd worden, welke bestrijdingsmiddelen kan en mag ik toepassen, enz. 
Mensen zien een ongediertebestrijder ook vaak als een problemshooter: de bestrijder van het ongedierte is expert, dus los het probleem maar op. Vaak is het niet mogelijk om een probleem op te lossen door alleen maar te bestrijden. Er moet meer gebeuren..

Als gecertificeerd bedrijf in ongediertebestrijding hebben wij diverse werkwijzen ter bestrijding én preventie van ongedierte in huis. Dit alles om tot een goede oplossing te komen.  

Voor de geïnteresseerde lezer gaan we verder met de uitleg over het bestrijden van ongedierte.

Soorten ongedierte

Binnen dit kader willen en kunnen wij geen uitgebreide biologieles geven over hoeveel soorten dieren er zijn. Dat gaat te ver. In geval van ongedierte kunnen wij ons daarom beperken tot twee hoofdafdelingen: gewervelde dieren en geleedpotigen.

 

De gewervelde dieren als ongedierte

Tot de hoofdafdeling der gewervelde dieren behoren onder andere de ratten en muizen, de spitsmuizen en de steenmarter. Dit zijn allemaal zoogdieren.

 

De geleedpotigen als ongedierte

Kort door de bocht zijn dit insecten en spinachtigen, kreeftachtigen, duizendpoten en miljoenpoten. Bij insecten onderscheiden we 2 groepen: gevleugelde en ongevleugelde insecten.  Tot de spinachtigen behoren de mijten. Pissebedden zijn kreeftachtigen.

In de praktijk maken de volgende soorten ongedierte ons het leven soms zuur: zilvervisjes, papiervisjes, krekels, sprinkhanen, oorwormen, kakkerlakken, stofluizen, hoofdluis, kleerluis, schaamluis, bedwantsen, motten, vliegen, muggen, vlooien, wespen, mieren en natuurlijk de kevers: boktorren, spekkevers, pelskevers, tapijtkevers, broodkevers, tabakskevers, meeltorren, rijstmeelkevers, stambomenkevers, huisboktorren en klanders.

 

Nog meer info over ongediertebestrijding

Het bestrijden van ongedierte bestaat niet alleen uit het verdelgen van ongedierte. Minstens net zo belangrijk is het voorkomen dat er weer een plaag ontstaat. De ongediertebestrijding in slechts één woning bij rijtjeshuizen of één appartement in een flatgebouw geeft vaak geen goed resultaat. Vaak wordt een totaalaanpak gevraagd.

Ongediertebestrijding: eerst determinatie dan inventarisatie
De werkwijze bij de bestrijding van ongedierte behoort als volgt te gaan: 

 1. Kennis van ongedierte, om de leefomstandigheden van plaagdieren te weten.
 2. Determinatie: onderzoek welke diersoort het betreft
 3. Inventarisatie: waar bevindt het ongedierte zich, waar kan ik de dieren verwachten.
 4. Bouwkunde, bedrijfsmatig en hygiënisch: hoe is de bouwkundige staat, openingen, vervuiling, schuilplaatsen.
 5. Advisering: wat moet er gedaan worden om het ongedierte te bestrijden, verdelgen, reinigen, afdichten, e.d. 
 6. Planning: plan van aanpak van het probleem m.b.t. het ongedierte 
 7. Bespreking van de planning met de opdrachtgever: wie doet wat en wanneer. De ongediertebestrijder hoeft namelijk het minste werk te doen. De opdrachtgever moet zorgen dat e.e.a. niet langer voorkomt en kan ook al een boel voorwerk verrichten. 
 8. Planning van personeel en materiaal: hoeveel personen zijn nodig voor de ongediertebestrijding, ladders, hoogwerkers, personeel om onbereikbare ruimtes bereikbaar te maken.  Uiteraard tegen zo laag mogelijke kosten, want grote offertes worden met elkaar vergeleken.  Onderscheidend vakmanschap moet het verschil maken. 
 9. Uitvoeren van de ongediertebestrijding.
 10. Nacontrole van de uitgevoerde verdelging en de genomen maatregelen 
 11. Eventueel een nabehandeling uitvoeren.

Bovenstaande stappen dienen gevolgd te worden om tot een goed resultaat van een grondige ongediertebestrijding te komen.

 

De belangrijkste aandachtspunten bij ongediertebestrijding

Waar vervolgens ook nog rekening mee gehouden moet worden m.b.t. ongediertebestrijding is:

 • Beschermde soorten. Sommige dieren zijn bij de wet beschermd volgens de Faunawet. 
 • Ontheffing. Bijv. in geval van vleermuizen mogen er geen weringsmaatregelen genomen worden. Sommige andere plaagdieren mogen wel geweerd, maar niet gevangen worden of anders bestreden worden. Overleg met instanties of provincie blijkt soms noodzakelijk. 
 • Leefomgeving. Het leefgedrag van plaagdieren / ongedierte geeft een indicatie hoe een inspectie verricht moet worden en waar extra aandacht nodig is. 
 • Leefomstandigheden. Door te achterhalen hoe plaagdieren / ongedierte het liefst leven, zijn maatregelen te nemen om te voorkomen dat verspreiding of ontwikkeling plaatsvindt. Neem je deze maatregelen niet dan kan een bestrijding totaal mislukken. Tevens kun je onderzoeken waar een mogelijke plaag zich bevindt. 
 • Temperatuur. Voor de ontwikkeling van bijv. insecten is een minimale temperatuur nodig van 12 graden Celsius. Wordt het kouder, dan staat de ontwikkeling stil en zullen de dieren sterven. 
 • Luchtvochtigheid. Sommige insectensoorten hebben een bepaalde (lucht)vochtigheid nodig om te overleven, bijvoorbeeld zilvervisjes. 
 • Lichtschuwheid. Verscholen levende insecten, maar ook ratten en muizen en overige knaagdieren moeten een rustplaats hebben waar ze in het donker kunnen leven. Is dit niet mogelijk dan zal een plaag vaak vanzelf overgaan of zich naar elders verplaatsen. Als het dus mogelijk is om schuilplaatsen te saneren of ontoegankelijk te maken, dan is dat van groot belang. Dit voorkomt bestrijden van de plaag dat ook nieuwe populaties zich kunnen vestigen. Ook om de populatie te vinden is dit belangrijk. Zoals bijvoorbeeld de Oosterse kakkerlak, die meestal leeft in spouwmuren of kruipruimtes.

 

24-uurs service

Indien u dringend onze hulp nodig heeft, kunnen we binnen 24 uur aanwezig zijn op elke locatie binnen Noord-Holland.

 

Hieronder verstaan wij de volgende plaatsen:

 

A t/m G

's-Graveland, 't Veld, 't Zand nh, Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Aartswoud, Abbekerk, Abbenes, Aerdenhout, Akersloot, Alkmaar, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Andijk, Ankeveen, Anna Paulowna, Assendelft, Avenhorn, Badhoevedorp, Barsingerhorn, Beets nh, Beinsdorp, Bennebroek, Benningbroek, Bentveld, Bergen aan Zee, Bergen nh, Berkhout, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Blokker, Boesingheliede, Bovenkarspel, Breezand, Broek in Waterland, Broek op Langedijk, Buitenkaag, Burgerbrug, Burgerveen, Bussum, Callantsoog, Castricum, Cruquius, De Cocksdorp, De Goorn, De Koog, De Kwakel, De Rijp, De Waal, De Weere, De Woude, Den Burg, Den Helder, Den Hoorn Texel, Den Ilp, Den Oever, Diemen, Dirkshorn, Driehuis nh, Driehuizen, Duivendrecht, Edam, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Enkhuizen, Graft, Groet, Grootebroek, Grootschermer..

H t/m O

Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg nh, Haringhuizen, Hauwert, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hem, Hensbroek, Hilversum, Hippolytushoef, Hobrede, Hollandsche Rading, Hoofddorp, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn nh, Huizen, IJmuiden, Ilpendam, Jisp, Katwoude, Koedijk, Kolhorn, Koog aan de Zaan, Kortenhoef, Kreileroord, Krommenie, Kudelstaart, Kwadijk, Lambertschaag, Landsmeer, Laren nh, Leimuiderbrug, Lijnden, Limmen, Lisserbroek, Loosdrecht, Luchthaven Schiphol, Lutjebroek, Lutjewinkel, Marken, Markenbinnen, Medemblik, Middelie, Middenbeemster, Middenmeer, Midwoud, Monnickendam, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nibbixwoud, Nieuw-Vennep, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Noordbeemster, Noordeinde nh, Obdam, Oost-Graftdijk, Oosterblokker, Oosterend nh, Oosterleek, Oosthuizen, Oostknollendam, Oostwoud, Oostzaan, Opmeer, Opperdoes, Oterleek, Oude Meer, Oude Niedorp, Oudendijk nh, Ouderkerk aan de Amstel, Oudeschild, Oudesluis, Oudkarspel, Oudorp nh, Overveen..

P t/m Z

Petten, Purmer, Purmerend, Purmerland, Rijsenhout, Rozenburg nh, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Schagen, Schagerbrug, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Schermerhorn, Schiphol-Rijk, Schoorl, Sijbekarspel, Slootdorp, Spaarndam, Spaarndam-West, Spanbroek, Spierdijk, Spijkerboor nh, St Maarten, St Maartensbrug, St Maartensvlotbrug, St Pancras, Starnmeer, Stompetoren, Tuitjenhorn, Twisk, Uitdam, Uitgeest, Uithoorn, Ursem, Ursem gem Wester-Koggenland, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Venhuizen, Vijfhuizen nh, Volendam, Vrouwenakker, Waarland, Warder, Warmenhuizen, Watergang, Weesp, Wervershoof, West-Graftdijk, Westbeemster, Westerland, Westknollendam, Westwoud, Westzaan, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Wijdenes, Wijdewormer, Wijk aan Zee, Winkel, Wognum, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort, Zijdewind, Zuid-Scharwoude, Zuidermeer..

Producten

Killgerm Kunststof doos no.6

materiaal: kunststof kwaliteit: zwaar afmeting in mm: (l x b x h) 179...

Prijs € 5.75
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

OGB kartonnen doosjes 10 stuks

10 stuks voor 5,95

Prijs € 5.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Rattenkist Af Atom

Deze compacte, stapelbare lokaasdoos is het kwalitatieve alternatief...

Prijs € 6.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Bijenbekjes 5cm 5 stuks

De nieuwste vinding in een stootvoegrooster is het bijenbekje. Zoals...

Prijs € 9.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Trapper Max lijmplankjes

Huismuis: Huismuizen komen vooral in gebouwen voor, vaak boven...

Prijs € 10.81
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Af Snapp-e Rattenval

Klassieke rattenval vervaardigd uit zeer degelijk kunststof. Kan...

Prijs € 10.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Muisstop Tube

Ondoordringbaar voor muizen en ander ongedierte! Bevat geen giftige...

Prijs € 11.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Sorkil G 200 gram

Sorkil-G is een lokaas in graankorrelvorm ter bestrijding van...

Prijs € 11.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Impressed Insect Clean - Spider Free

Impressed Insect Clean - Spider Free

Prijs € 10.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Teekaway-Teek Off

Teekaway-Teek Off is een 100% biologisch afbreekbaar middel dat wordt...

Prijs € 13.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard Insect Clean Concentraat 1 Liter

Insect Guard Insect Clean Concentraat 1 Liter

Prijs € 24.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard - Insect Clean 1 liter en een Foxy plus handspuit (inhoud 0,5 liter)

Insect Guard - Insect Clean 1 liter en een Foxy plus handspuit...

Prijs € 34.94
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard - Insect Clean 1 liter en een Superstar handspuit 2bar (inhoud 1,25 liter)

Insect Guard - Insect Clean 1 liter en een Superstar handspuit 2bar...

Prijs € 49.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard - Insect Clean 2 liter en een Superstar handspuit 2bar (inhoud 1,25 liter)

Insect Guard - Insect Clean 2 liter en een Superstar handspuit 2bar...

Prijs € 75.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard Insect Clean Concentraat 2,5 Liter ***GRATIS VERZENDING***

Insect Guard Insect Clean Concentraat 2,5 Liter

Prijs € 62.00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard Insect Clean Concentraat 5 Liter ***GRATIS VERZENDING***

Insect Guard Insect Clean Concentraat 5 Liter

Prijs € 120.00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard - Insect Clean 2 liter en een Foxy plus handspuit (inhoud 0,5 liter)

Insect Guard - Insect Clean 2 liter en een Foxy plus handspuit...

Prijs € 54.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard - Insect Clean 1 liter en een Profi Star 5 liter spuit

Insect Guard - Insect Clean 1 liter en een Profi Star 5 liter spuit...

Prijs € 145.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard - Insect Clean 2 liter en een Profi Star 5 liter spuit

Insect Guard - Insect Clean 2 liter en een Profi Star 5 liter spuit...

Prijs € 169.94
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Insect Guard Insect Clean Concentraat 30 Liter ***GRATIS VERZENDING***

Insect Guard Insect Clean Concentraat 30 Liter

Prijs € 540.00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Bayer Natria Mierenlokdoos

De Bayer Natria Mierenlokdoos op basis van 100% natuurlijke actieve...

Prijs € 6.50
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Bayer Piron Mierenmiddel

Piron mierenmiddel gaat zeer effectief hele nesten te lijf. De...

Prijs € 9.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Bayer Piron Mierenmiddel + Bayer Natria Mierenlokdoos

Bayer Piron Mierenmiddel + Bayer Natria Mierenlokdoos samen voor een...

Prijs € 16.00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Zilvervisjesval Roxasect

Trekt zilvervisjes en overig kruipend ongedierte aan.

Prijs € 5.45
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Bayer Zilvervisjes Spray

Zilvervisjesspray is bestemd voor bespuiting van naden en andere...

Prijs € 9.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Bayer Zilvervisjes Spray + Zilvervisjesval Roxasect

Bayer Zilvervisjes Spray + Zilvervisjesval Roxasect combinatieprijs...

Prijs € 14.96
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Groene Aanslag reiniger

Groene aanslag Reiniger 1 liter fles Is voldoende voor 250 m2 en...

Prijs € 11.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Groene Aanslag reiniger + Profi Star 5 liter spuit

Combinatieprijs: nu voor 119,95! Is voldoende voor 250 m2 en werkt...

Prijs € 119.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Fruitvliegen val

Fruitvliegen val 1 stuk

Prijs € 9.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Stop Flies

Stopflies maakt direct een einde aan vliegenoverlast. Stopflies is...

Prijs € 9.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Sprigrone / Aeroxon spuitbus tegen vliegen 400ml

Sprigone-Eco tegen Vliegende insecten doodt vliegende insecten zoals...

Prijs € 10.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Kakkerlakken val Hoy-Hoy 5 stuks

Een val die reeds jarenlang een optimale vangstopbrengst van...

Prijs € 10.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Sprigrone / Aeroxon spuitbus tegen kruipende insecten 400 ml

Dit insectenbestrijdingsmiddel is een contactgif met een nawerking...

Prijs € 11.89
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Perfacs Houtwormmiddel vloeibaar 1 liter

Gebruiksklaar en zeer geschikt ter voorkoming en bestrijding van...

Prijs € 13.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

PestWest Blacklight 25 Watt

De Lamp is 25W en is 58,8cm lang. Voor maximale effectiviteit dienen...

Prijs € 14.50
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Vliegenzak groot

Vangt tot 40.000 vliegen

Prijs € 19.51
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Pest West Lijmplanken 6 stuks

Pest West Lijmplanken 6 stuks

Prijs € 35.01
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Fruitvliegen val 12 stuks

Fruitvliegen val 12 stuks

Prijs € 99.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Chameleon Up Light 3 kleuren

Deze vliegenlamp lijkt een schemerlamp, maar is gelijk een...

Prijs € 147.50
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Chameleon 1X2 Wit

Chameleon 1X2 Wit

Prijs € 249.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Chameleon 1X2 Discretion Wit

Prijs € 259.94
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

On top Pro wit gelakte kap

De PestWest On-Top-Pro is een ultiem discreet lijmplank toestel. Het...

Prijs € 385.00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Chameleon 2X2 Wit

Chameleon 2X2 Wit

Prijs € 445.00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Af Snapp-e Muizenval

Een hygiënische muizenval gemaakt van polystyreen. Deze Snap-E is...

Prijs € 11.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Snap-e muizentunnel met 2 vallen

De Snap-E Cover is uniek en ontworpen voor controle op muizen in...

Prijs € 19.51
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Protecta Landscape

De Protecta Landscape is een innovatieve openlucht lokaasdoos. De...

Prijs € 24.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Ratten & Muizen lijmplank 1 doos / 12 stuks

De dikke lijmlaag zorgt voor een hoge kleefkracht en is aangebracht...

Prijs € 29.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Bijenbekjes 5cm 25 stuks

De nieuwste vinding in een stootvoegrooster is het bijenbekje. Zoals...

Prijs € 44.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Rattenkist Af Atom

Deze compacte, stapelbare lokaasdoos is het kwalitatieve alternatief...

Prijs € 46.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Trapper Max lijmplankjes 72 stuks

Huismuis: Huismuizen komen vooral in gebouwen voor, vaak boven...

Prijs € 71.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Ratten & Muizen lijmplank 4 dozen / 48 stuks

De dikke lijmlaag zorgt voor een hoge kleefkracht en is aangebracht...

Prijs € 112.95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

NARA LURE No Allergen Rodent Attractant + VAL

Duurzame attractant voor slag- en live catch vallen High-tech...

Prijs € 16.50
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

NARA LURE No Allergen Rodent Attractant

Duurzame attractant voor slag- en live catch vallen High-tech...

Prijs € 6.50
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bekijk product

Accu Drukspuit 15 liter

Zeer sterk en eenvoudig te bedienen. .Specificaties: Inclusief...

Prijs € 199.95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Spider free inkoop 12x500

Conserveert de ondergrond en voorkomt aanzienlijk de aanhechting van...

Prijs € 90
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Teekaway inkoop 12x500ml

Teekaway-Teek Off is een 100% biologisch afbreekbaar middel dat wordt...

Prijs € 102
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bekijk product

Last van plaagdieren

Plaagdieren kunnen voor een hoop overlast zorgen. OGB Nederland helpt u bij de aanpak van o.a.:

 • Knaagdieren
 • Spinnen
 • Insecten
 • Hout- en materiaalaantatsters
Lees verder

Zelf u huis spinvrij maken

In onze webshop vindt u professionele bestrijdings-middelen ter bestrijding van:

 • Spinnenbestrijding
 • Mieren
 • Zilvervisjes
 • Antigroen
 • Insecten & vlieglampen
 • Muizen & ratten
Lees verder

De spinnenman maakt uw huis spinvrij!

OGB Nederland voorkomt aanslag van hardnekkig spinnenvuil en spinnenwebben op lastig te bereiken plaatsen. Zo blijf uw schilderwerk langer goed.

Lees verder