Bel ons direct:
0299-321984 / 06-53809593

Winkelwagen 0 Artikel(en), €0,00
Last van spinnen?

Zelfs een keurig onderhouden huis telt maar liefst 1.000 spinnen per jaar!

Last van spinnen?
Knaagdieren overlast?

Bestrijding van ongedierte, Knaagdieren, muizen en ratten

Knaagdieren overlast?
Wespenbestrijding

Voor een professionele wespenbestrijder moet u bij OGB Volendam zijn

Wespenbestrijding
Uw huis of pand spinvrij?

OGB's spinnenman komt langs voor een effectieve behandeling

Uw huis of pand spinvrij?
Muizenbestrijding

Muizen in huis betekent overlast. Een probleem dat acuut en op de juiste manier aangepakt moet worden.

Muizenbestrijding
Wespenservice

Mocht het wespennest in hetzelfde jaar op dezelfde plaats weer terugkomen dan komen de medewerkers van OGB-Volendam het nest gratis opnieuw verwijderen.

Wespenservice
De Spinnenman

Ook u helpen we graag van uw spinnenprobleem af!

De Spinnenman

Heeft u last van ongedierte of wilt u advies?

OGB, specialist in het bestrijden van ongedierte voor de agrarische sector

Voor boeren bedrijven is het zaak om ratten, muizen en andere plaagdieren buiten de deur te houden. Hiervoor is een strak plaagdiermanagement nodig met tal van preventieve maatregelen en ongediertebestrijding methoden.

OGB-Volendam kan samen met u een plaagdiermanagement opstellen zodat u hygiënisch en ongediertevrij kunt werken. En mochten er onverhoopt toch plaagdieren worden gesignaleerd, dan zorgt OGB ervoor dat deze zo spoedig mogelijk worden bestreden volgens de N.V.P.B.-voorschriften. 

Risico’s en aansprakelijkheid

Ratten en andere knaagdieren kunnen ziektes en bacteriën overbrengen als; streptokokken, salmonella en leptospirose. Via de uitwerpselen van ratten of muizen kunnen het ruwvoer en krachtvoer besmet worden. Als de opvolging van hygiëne-eisen, of bijvoorbeeld het toepassen van bestrijdingsmiddelen niet volgens de regels gebeurt (ook al is het door de ingehuurde bestrijder) wordt de onderneming daarop voortaan wettelijk aangesproken. 

De investering in professionele bestrijding is relatief laag, terwijl de consequenties bij nalatigheid groot kunnen zijn. 

Waarom preventief bestrijden?

Zoals u waarschijnlijk al weet kunnen plaagdieren voor veel overlast zorgen en zelfs tot aanzienlijke inkomstenderving. Denk maar eens aan een mislukte oogst, schade aan uw materieel, bekabeling en gebouwen. Preventieve bestrijding wordt steeds belangrijker omdat de bestrijdingsmogelijkheden achteraf tegenwoordig aanzienlijk zijn beperkt. Daarnaast zijn er veel plaagdieren resistent voor bestrijdingsmiddelen. 

Jaarabonnement OGB

Wij kunnen u stapsgewijs begeleiden van een eerste advies tot een ideaal beleid ter preventie en bestrijding van ongedierte. In dit plan staan een goede en heldere communicatie tussen u en OGB-Volendam steeds centraal. 

Afspraak en offerte (stap 1)

Tijdens een eerste en geheel vrijblijvend persoonlijk contact brengen wij uw situatie in kaart. Tevens geven wij u inhoudelijk inzicht in onze aanpak. Aansluitend ontvangt u een duidelijke en heldere offerte waarin staat beschreven wat wij voor u gaan doen. 

De planning (stap 2)

Werkzaamheden worden vaak kort op elkaar aangesloten. U moet weten wat er wanneer gedaan wordt en wanneer de werkzaamheden worden afgerond. 

Aan de slag (stap 3)

Om u een beeld te geven van onze werkwijze, zetten wij onderstaand de verschillende onderdelen van ons HACCP/ BRC rapportageplan op een rij. 

• Inspectie

Het bedrijf wordt minimaal 8 tot 12x per jaar geïnspecteerd

• Signalering

Hoe eerder wij eventuele bedreigingen in uw bedrijf of organisatie signaleren des te beter het eindresultaat

• Bestrijding

Afhankelijk van het te bestrijden ongedierte passen wij de meest effectieve technieken toe

• Preventief Plaagdier Plan

Deze manier van ongediertebestrijding heeft de toekomst door meer preventiemaatregelen toe te passen en het milieu minder te belasten (I.P.M.)    

• Logboek

Alle gegevens van het bestrijdingsplan worden bijgehouden in een logboek, zodat u altijd in één oogopslag een compleet overzicht heeft 

Nazorg (stap 4)

Voor OGB-Volendam is het van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Mocht er, ondanks onze goede zorgen, toch iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft, dan zijn wij snel ter plaatse om een en ander voor u op te lossen. 

Last van plaagdieren

Plaagdieren kunnen voor een hoop overlast zorgen. OGB Nederland helpt u bij de aanpak van o.a.:

  • Knaagdieren
  • Spinnen
  • Insecten
  • Hout- en materiaalaantatsters
Lees verder

Zelf u huis spinvrij maken

In onze webshop vindt u professionele bestrijdings-middelen ter bestrijding van:

  • Spinnenbestrijding
  • Mieren
  • Zilvervisjes
  • Antigroen
  • Insecten & vlieglampen
  • Muizen & ratten
Lees verder

De spinnenman maakt uw huis spinvrij!

OGB Nederland voorkomt aanslag van hardnekkig spinnenvuil en spinnenwebben op lastig te bereiken plaatsen. Zo blijf uw schilderwerk langer goed.

Lees verder